2008 | Llargmetratge | Ficció | 84′
Dirigit per Ventura Durall
Produït per Nanouk Films, en coproducció amb TVC i amb el suport de l’ICAA i l’ICIC

Veure online

A ulls de la gent, l’Andrés Rabadán és un monstre. Va provocar el descarrilament de tres trens de passatgers i va matar al seu pare de dos trets al cap amb una ballesta.

“Les Dues Vides d’Andrés Rabadán” és una pel·lícula de caire intimista que aconsegueix submergir-se en una investigació personal a través de la qual el protagonista descobreix al seu pitjor enemic a dins seu. Una història d’amor podria ser l’única oportunitat de redempció.

“Probablement aquest sigui el primer projecte transmedia de Nanouk Films, doncs vam decidir fer una ficció (Les dues vides d’Andrés Rabadán) i un documental (El Perdó) sobre la vida d’Andrés Rabadán, acompanyada d’un comic-book escrit i animat pel propi Rabadán. Són dues cares de la mateixa moneda, dues pel · lícules diferents, dos punts de vista.”

Onze anys després de descarrilar tres trens i matar el seu pare amb una ballesta, Andrés Rabadán planeja escapar del psiquiàtric penitenciari en el qual es troba tancat. Però l’entrada d’una nova psiquiatra i la seva relació cada vegada més íntima amb una infermera de la presó li fan replantejar-se la seva fugida i el porten a enfrontar-se amb el seu propi passat per intentar entendre què el va poder portar a cometre els seus horribles crims.
El Perdó
Migranland
Published on: 25 febrer 2015
Posted by: Sergi Cameron