2015 | Llargmetratge | Documental
Dirigit per Salvador Sunyer
Produït per Nanouk Films

El somni d’en Pablo Larcuen és arribar a ser un gran director de cine a Hollywood. Està obsessionat amb els Estats Units, menja al McDonalds gairebé cada dia i està convençut que un dia guanyarà un Oscar. Al principi, tothom es reia d’ell quan parlava dels seus grans somnis i ambicions, però amb els seus primers curtmetratges, fets a l’escola de cine, va tenir cert èxit (Sundance , Los Angeles , Sitges). Això el va animar a duplicar la seva ambició i creure en el seu talent innat.

En Pablo acaba de finalitzar el seu primer llargmetratge fet amb un telèfon mòbil i ara està llest per fer el gran salt i anar als EUA amb la finalitat de promocionar la pel·lícula i de fer-s’hi un nom. El seu caràcter i la seva peculiar manera de fer cinema ja han cridat l’atenció de persones importants de l’indústria de Hollywood, com ara els agents de Robert Rodríguez o Silvester Stallone o el productor de la pel·lícula Drive.

Ara té l’oportunitat que sempre havia estat somiant: Creuar l’Atlàntic i entrar en el Paradís d’ET, els Goonies, Indiana Jones, les hamburgueses triples, els motels de carretera i la millor bandera del món.

 

“The Hollywood Conquest” és una road movie a través de les clavegueres de Los Angeles, on desenes de persones com en Pablo viuen i somnien escalar el cim de la muntanya més difícil del món, els turons de Hollywood. Allí és on en Pablo anirà a collir l’èxit i a convertir-se en una estrella mundial. En Pablo Larcuen serà com el Quixot a Los Angeles i estarà sempre acompanyat pel seu inseparable escuder Víctor.
En Pablo vol assaborir la dolça mel de l’èxit i la immortalitat. Serem testimonis de les privacions que haurà de patir per aconseguir aquest èxit i veure el preu que li cal pagar.

A més, aquesta pel·lícula seguirà diversos personatges relacionats amb el món d’en Pablo, del cinema i que comparteixen el mateix únic somni vital: Conquerir Hollywood.

 

Amarna
Published on: 3 març 2015
Posted by: Sergi Cameron