2020 | Serie ficció
Creada per Aina Clotet & Sergi Cameron
Produïda per Nanouk Films

Per educar els seus fills des d’un lloc més autèntic, Mariana i Samuel se’n van a viure a un barri de muntanya de Barcelona, molt popular de persones d’uns trenta barcelonins que han decidit construir les seves vides des d’un lloc més autèntic, lluny de les comoditats de la gran ciutat que evoquen una existència com la de tot el món, és a dir, mediocre. Mariana i Sam, per als que criar els seus dues belles filles és el seu principal projecte de vida, estan tan compromesos amb la criança que fins i tot han creat una Escola de Pares, sessions de teràpia grupal amb altres cinc famílies.

Com brego amb la meva sogra quan el meu fill es masturba sense pudor davant d’ella? ¿Si li poso bolquers al meu fill de 4 anys que torna a pixar al llit li estic violentant? Aquest matí he atropellat el gat i ha quedat com una catifa persa, Com l’hi explico a la meva filla? Fins a aquest moment estan segurs que les respostes a aquestes preguntes els permetran convertir-se en el tipus de pares que sempre han somiat ser. Però un dia, el fill adolescent d’uns veïns de Vallvidrera es tira per la finestra.

El suïcidi inesperat sacseja tota la comunitat, que tracta de sobreposar-se a l’succés, però el dubte ja s’ha colat per entre les esquerdes mal segellades de les seves vides. S’han topat amb la terrible revelació que a la vida, res està garantit. Ni tan sols en la feliç Vallvidrera, que no és Suècia, però gairebé. Per ventura, en la seva recerca insaciable de l’excel·lència, han obviat una cosa essencial?

STALAGMITE
SCIENCE FICTION
Published on: 22 maig 2020
Posted by: Emma Soler