2014 | Llargmetratge | Documental | 95′
Dirigit per Ventura Durall, Sergi Cameron i Salvador Sunyer.
Produït per Nanouk Films (SP) i Filmtank (DE).
En coproducció amb TVE (SP), TVC (SP) i WDR (DE), amb el suport de ICEC (SP), PUMA Catalyst Award – BritDoc (UK), MFG (DE), Cinereach (USA) i MEDIA Programme of the European Union.

Veure online

Cinc personatges s’enfronten a una suposada fi del món a Bugarach, un petit poble del sud de França i únic lloc a la terra que resistirà les flames de l’apocalipsi. El dia D s’acosta, i els instints més bàsics de l’ésser humà comencen a ressorgir: la por, la fe, l’esperança o la cobdícia s’apoderarà dels personatges. Una faula en forma de comèdia existencialista sobre la crisi espiritual d’Occident.

Ningú es va prendre molt seriosament la història de Bugarach fins que el món estava arribant a la seva fi. A principis de 2012, els ciutadans d’aquest petit poble del sud de França van a l’església, neden al llac i voten per a les pròximes eleccions presidencials del seu país. Però el costumisme rural i la rutina es veu alterada per una notícia: Bugarach serà l’únic lloc segur al món quan es materialitzi l’Apocalipsi anunciat pels maies quatre mil anys enrere. L’efemèride es torna d’interès general i Bugarach, aquest petit poble, s’omple de gent buscant respostes, esperant la salvació, atrets pels mitjans de comunicació internacionals. Però la pregunta és: Qui són els bojos?

Dead Slow Ahead
Els Anys Salvatges
Published on: 23 febrer 2015
Posted by: Sergi Cameron